21 mars 2011

Ovanligt vanligt!

Ibland häpnar jag över okunskap och ignorans vad gäller NPF, ibland häpnar jag över mina egna fördomar. Idag fick jag chansen att utmana mina egna fördomar efter att en vän lagt ut en länk till den här fina texten. Det är bra med en påminnelse om att NPF inte är bundet till några sociala, ekonomiska, intelligens- eller hälsosamhetsmått - jag begränsar mig själv i tänket ibland...

Absolut inte så att jag har tänkt att NPF bara finns hos vissa sorters människor, utan tvärtom om ni hänger med? Alltså, att NPF _inte_ finns hos vissa - inte kan väl X och Y leva i en NPF-familj ungefär. Fast varför i hela världen inte?

Fina och jag har haft varsin riktig måndagsmåndag idag. Vi möttes på ett köpcentrum förut och var ungefär lika trevliga mot varann som två dreglande kamphundar. Morr på dig, liksom. Tur att jag är den vuxna så att jag kunde morra lite högre - för det är väl så man gör? *puh* Det blev bättre av lite mat men jag tror att sömn är räddningen...så, God Natt!

4 kommentarer:

 1. Tack för artikeltipset! den är enormt bra skriven, och jag kommer att bära med mig "Vissa tål inte nötter, andra har svårt att sitta still".

  hoppas er måndag har utvecklats till en riktigt schysst vecka!

  SvaraRadera
 2. Halvvägs igenom (arbets)veckan känns det som om trenden är svagt positiv vad gäller vårt humör. ;-)

  Visst var det bra - tyckte mycket om just den liknelsen, som vi för övrigt har använt här hemma många gånger. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det så fint skrivet. I like! Kram. Känner förresten igen de där morrande kamphundarna, det kunde ha varit jag och nåt av mina barn. Ibland är man morrig!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är illa ibland när jag inte kommer ur morrandet i tid - jag vet ju hur icke-konstruktivt det är...fast som tur är slutar det inte helt sällan med att vi båda helt plötsligt börjar skratta nuförtiden. Det är det bästa jag vet - det där förlösande skrattet som vänder allt. :-)

  Skönt att vi är fler kamphundar. ;-)

  SvaraRadera