17 mars 2011

Halvvägs - typ...

Känns härligt att ha gjort färdigt själva mönstret på framsidan av nya kudden. Alla rutor till baksidan är också färdiga så nu börjar arbetet med att fästa och virka ihop. Sen återstår att se hur mycket ram det får bli runt för att innerkudden ska få plats mellan fram- och baksidan.


Bäst idag är dock det fina sms jag fick förut (när jag stod och hängde tvätt i tvättstugan), det stod "Älskar dig! Ganska onödigt sms, men jag vill att du ska veta det!". Man kan inget annat än le och njuta... :-)

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag kikar in lite här. Jag kallar mig Mib och hittade hit för ett tag sen och har kollat lite. Jag har också barn inom NPF. Och en egen diagnos som jag skriver lite om Bipolär typ 2. Du får kika in hos mig om du vill.

  SvaraRadera
 2. Hej Mib! Tack för din kommentar! :-)

  Det är så häftigt med dessa möten genom (bland annat) bloggar - så fint att få ta del av varandras erfarenheter och liv. Efter att ha läst några inlägg på din blogg ser jag att vi delar en del erfarenheter på gott och ont och jag ser fram emot att följa din blogg!

  SvaraRadera
 3. Hej vad roligt! Skriv gärna lite kommentarer då och då på min blogg så jag vet vem som läser också. Det sporrar alltid lite extra när man får en kommentar tycker jag.
  Ha det bra!

  SvaraRadera