26 mars 2011

Imorgon idag?

Men, hur i all världen gick tiden så fort? Jag skulle ju lägga mig tidigt idag!

Nåväl, det har varit en kväll med många bra inslag. God mat och vin var en bra start och sen har det rullat på med godsaker, virkning, socialiserande via telefon o webb och så en film som var precis lagom (icke-)tung för att se på helt solokvist.

Fina har ringt för att säga att hon hade det bra + ursäkta att hon glömde att sms:a när hon kom fram till lägrets uppsamlingsplats. Sedan ett tag tillbaka åker hon tvärs över stan på egen hand både till och från uppsamlingsplatsen. Ett stort steg, tycker jag! *glad*

Helgen är oplanerad på så sätt att endast en sak är spikad: hjälpa pappa att byta mejladress inför deras flytt. I övrigt tänker jag göra det som faller mig in och emellan infallen blir det fullt fokus på att få färdigt saker inför olika deadlines som ligger (farligt nära) i framtiden. Tänk ändå att jag har ett jobb som är så kul att det faktiskt inte känns som jobb att göra det. I perioder i alla fall - vilket är varför jag passar på nu när ork och motivation finns. Sen, när ork och lust tryter då tar jag en lugnare period...oftast fungerar det att styra det själv - det är jag så evigt tacksam för.

Ork har de som ska delta i Spinn of Hope, gissar jag!? Startskottet går kl 09 på olika anläggningar runtom i landet, sen ska varje spinningcykel vara igång i 12 timmar. Alla intäkter går till Barncarcerfonden och enligt deras sida har summan av alla anmälningar och donationer passerat 1 Mkr. Underbart! :-)

Näe, godnatt!

1 kommentar:

  1. jag vill bara att tiden ska stanna emellanåt så man hinner med!!

    fint med lite uppmuntrande nyheter där om Spinning eventet :-)

    SvaraRadera