20 mars 2011

Djurfritt!

Idag är det djurfritt, åtminstone inombords. Skönt, för det tar alldeles jättemycket energi att härbärgera ormskrällena samt att hålla lagom distans så att jag inte drattar rakt ner i ormgropen - det kan vara så rackarns svårt att komma upp när man väl har trillat ner. Egentligen gick det över redan igår på eftermiddagen. En promenad med en god vän på eftermiddagen samt middag med andra goda vänner på kvällen och lugnet i kroppen infann sig. :-)

Idag har jag också promenerat, med ännu en god vän. Vi har bestämt ny tid för pysseljunta, skrattat och fikat vid en strand. Nu har jag mellanlandning hemma innan jag ska på bio och middag med nära och kära. Sist idag är det dags att hämta Fina vid flygplatsen. Känslan när jag väntar på henne och sen ser henne komma genom dörrarna - det är magiskt! Lycka, glädje och kärlek i ett stort sammelsurium. :-)

Men, just det - det var ju kuddfodralsvirkningen jag tänkte skriva om! Nå, jag tar det som ett gott tecken att jag bubblar på om glada saker så att jag nästan glömmer bort det som var hela avsikten med att blogga idag...

Jag har i alla fall satt ihop ena sidans rutor och monterat/spänt upp dem. Jag har virkat ett varv ram också, rutorna tillsammans blev nämligen inte så stora som innerkudden så det får bli en vit ram omkring. Jag känner mig jättenöjd och hoppas att slutresultatet känns lika bra.


Ha en skön söndag! :-)

Update: Nu är Fina snart här. Sitter på flygplatsen och väntar och det ska bli UNDERBART att träffa henne strax. :)

Update 2: Vete katten om det var samma barn som kom hem som det jag skickade iväg? Den lilla, väna tös jag vinkade av kom hem med illrosa Dr Martens och en attityd som hämtad ur en gangsterfilm. Nåväl, the times they are a changin... ;-)

2 kommentarer:

  1. Hejsan, jag tittar tillbaka! Du är jätteduktig på att virka! Jag försökte ett tag förut men det blev aldrig bra. Så jag är imponerad. Fortsätt med det. :)
    Ha det så jättebra!

    SvaraRadera
  2. Tack!

    Jag har visat bilderna på dina cup-cakes för flera nu - såå fina. Jag kommer garanterat bli inspirerad av att följa din blogg! :-)

    SvaraRadera