23 maj 2011

Vilken vecka?!

Förra veckan var helt galen. Wild and crazy?

Jag lät bli att skriva om den otäcka matförgiftningen jag åkte på sist jag skrev. Tänkte skona er men icke, jag tänker minsann sura lite. Matförgiftningen blev nämligen avlöst av en infektion i tandköttet. Inget konstigt i sig när man har en visdomstand som envisas med att leka tittut och skapa sår i tandköttet, men att jag skulle få en så rejäl infektion den här gången var jag inte riktigt förberedd på. Det gjorde JÄTTEont, ledde till en fetdos med Kåvepenin och det enda goda som med lite möda kan ses med den infektionen var att tandläkaren inte längre tyckte att det var onödigt att operera bort tandskrället - nu är det helt plötsligt inget att diskutera utan ett måste. Så, förra veckans vardagar bestod av ont i magen och ont i munnen. Typ.

Vilken tur att det sen på lördagen blev dags att förverkliga den möhippa som har planerats under såå lång tid. Jag har velat skvallra här men inte vågat - här är ett av mina bidrag till dagen:


Den ser väääldigt stor ut men med tanke på att kuporna inte är några kupor utan är platta så kan man säga att den var rätt minimal. Kul i vilket fall att få bidra med något virkat - tänk att det liksom lämpar sig i så många sammanhang. :-)

Annars har virkningen, liksom så mycket annat, blivit liggande orörd ett tag nu. Äntligen, äntligen känner jag att jag varvat ner och längtar efter att få sätta igång igen. Virkningen har blivit lite av en stressmätare för mig: om jag inte är sugen på att virka, ja då vet jag att tempot är lite väl högt. Knasigt, måhända men det slår aldrig fel - så fort jag börjar få normal andningstakt igen så kommer virksuget tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar