17 maj 2011

Uppdatering!

Hoppsan, det gick visst en månad innan jag hittade tillbaka hit?! Först var det vår resa till Chamonix - som jag bara måste berätta lite om! Det var alldeles, alldeles underbart - se bara bilden nedan!
Bilden tagen av en annan resedeltagare!
Det var dock inte så mycket snö - i byn var det sol och VARMT, på topparna antingen blåis eller tung sorbet så det räckte fint med halvdagars skidåkning. I det underbara vädret som var gjorde det ingenting att after skin började på tok för tidigt och/eller drog ut på tiden litegrann. Det är liksom inte ofta man kommer ner från skidåkning på 3 300 meters höjd för att kunna byta om till bikini på after skin? Jag ska dock tillägga att med hjälp av excellenta guider, som vanligt när man reser med UCPA!, så hittade vi skidåkning som var både kul, utmanande och fascinerande.

Att veckan dessutom bjöd på vandring, cykling och en utflykt till Aiguille du Midi (3 842 m hög topp) kändes bara som bonus. Fina (ehum, och jag) shoppade ganska duktigt också - så vi var riktigt nöjda båda två. Till resans mindre roliga sida får ett uttänjt ledband i Finas högeraxel räknas. :-/  Turligt nog ska det självläka - och så här några veckor efter hemkomsten verkar det ha återgått till hyfsat normal status. 

Efter hemkomsten har det annars rullat på i en faslig fart här. Det har varit jobb i alldeles för många olika projekt, en Fina som reagerat på bristande struktur med en superdipp och lite för mycket även av det goda för att det skulle finnas tillräckligt med tid för vila och reflektion. Då får tydligen sådant som virkning och bloggande också stryka på foten.

Jag återkommer med bilder och reflektioner kring våra olika upplevelser och lite om framtiden också. Det händer nämligen en hel del framöver också...so stay tuned.

Lots of love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar