05 april 2011

Stjärnor på alla håll!

Idag har jag börjat virka en ruta med en stjärna på. Det var lite pilligt för mig som inte är van att virka mönster med färgbyten, men efter några taffliga försök börjar jag bli nöjd. Mönstret är från en 50-talstidning som jag lånat av min "moster" Britta. Bilder på stjärnrutan kommer när den är mer än 8 rader. ;-)

Sen har jag även kraschat lite - men what the heck, det är sånt jag gör då och då. Det är liksom så det är att vara Kajsa, upp och ner och lite hit och dit. Jag har med tiden lärt mig att dipparna inte varar för evigt. Jag har för den delen även lärt mig att inte energin eller lyckostunderna varar för evigt, varför jag har blivit mycket bättre på att njuta när det ges möjlighet. Kan tillägga att proportionerna är på plussidan. :-)

Snubblade över bilden nedan på den här sidan. Tyckte den passade in så fint med övrigt i inlägget...


Vill också passa på att länka till bloggen Prestationsprinsen. Där skrivs det, bland annat, om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och det är gott om bra tips på läsning, filmer och annat bra. 

Senaste inlägget handlar om filmen om Temple Grandin. SVT visade den i lördags, den ligger ute på SVT Play, länk här, till och med den 9 april. Men, det finns gott om annat material om Temple Grandin, bland annat det här föredraget som hon höll 2010. Svensk text finns som tillval för den som vill ha!


2 kommentarer:

  1. Heej på daaj! Du ligger i soffan bredvid mej och sover medan jag tittar på José Gonzalez på TV..vad e du för en morsa..nee, skoja bara ;)
    Vakna nu..annars kittlar jag dej xD

    Kram..<3

    SvaraRadera
  2. Vilken snitsig bild! Jag är ju också upp och ner och hit och dit och nej inget varar för evigt. Njuta är bra när man kan det håller jag med dig om.

    SvaraRadera